V. IYENGAR JÓGANAP

A Magyar Iyengar Jóga Szövetség 2018-ban rendezi meg ötödik alkalommal az Országos Iyengar Jóga Napot, hogy megismertessük az Iyengar Jóga módszerét a jóga iránt érdeklődőkkel. Idén egy központi helyszínen, Budapesten kerül megrendezésre az esemény.

Sok szeretettel várunk 2018. március 3-án!

HALADÓ EGÉSZ NAPOS PROGRAM

Helyszín: Nagyterem

Azoknak, akik jártasak az alapok terén, Szálamba Szarvangászanát is beleértve. Az alapvető pózok finomításra kerülnek, Sirsasana (fejenállás), kézenállás, hátrahajlások kerülnek bevezetésre. A haladó programra való részvétel feltétele a legalább 6 hónapos, rendszeres gyakorlás.

Programok


A program változtatásának jogát fenntartjuk.

A Haladó programokon NAPIJEGY váltásával lehet részt venni, mely az összes Haladó programra érvényes. A helyek száma korlátos, így ha részt szeretnél venni, foglald le a helyed mielőbb!

Tovább a részletes programhoz és JELENTKEZÉSHEZ!

KEZDŐ IYENGAR JÓGA PROGRAMOK

Helyszín: Kisterem

Mindenkinek, aki kezdő, újrakezdő, vagy csak új az Iyengar jóga terén. A metódus alapjai kerülnek tanításra elsősorban az állópózokon keresztül, de lesznek előrehajlások, csavarások és Szálamba Szarvangászana (válltámasz) is. A metódus – precizitásából adódóan – nagy hangsúlyt fektet a helyes tartásra, a végtagokon keresztül közelíti meg a gerinc optimális pozícióját. A metódus lényege, hogy a fizikumon segítségével jut el az elme csendesítéséhez és az idegrendszer csillapításához.

Programok

A program változtatásának jogát fenntartjuk.

Comments are closed