Pihenőnap

2019.12.19.

IMG_0980A mai napra nem volt szervezett programunk. Reggel ébredés után Gyöngyiékkel reggelizni indultunk, Lacika még inkább aludt. A reggelizésből lett némi plázázás is, ahol Józsit leültettük egy sörre, míg mi nézelődtünk.IMG_0874

Onnan haza a fürdőruháért és irány a part. Mire kiértünk már 15 után volt, így lassan Lacika is csatlakozott. Ma dagály volt, meglepő módon a máskor combig érő víz majdnem nyakig ért. A parton jógáztunk egy kicsit a naplementében, jókat derülve a próbálkozásainkon, amin persze mások is jókat derültek, illetve ők is fotóztak minket.

Már egészen sötét volt, mire hazaindultunk, de közben még megnéztük a partra települt kajapiacot – Józsi ismét evett tücsköt-bogarat, Lacika is megkóstolta – és a felállított színpadon kezdődő karaoke-t.

Útközben még megfigyelhettünk egy villanyszerelést(?) is. Hihetetlen, hogy a kábelrengetegből hogy találják meg mit kell szerelni.

Zuhi utánIMG_0983 a kedvenc vacsorahely ismét (már a korábbi India blogomra is azt mondták, hogy gasztroblog, szerintem ez is az :)), ahol mindenki talált magának valót – fagyit, sült rizst, husikat, rákot – lesz majd kajás képes bejegyzés is a terveim szerint.

A piacon volt halas-lábfürdős hely, amit Józsi már napok óta kinézett magának, ma ki is próbálta. Egy kis akváriumba belelógatod a lábad, 15 perc alatt a halak rágcsálják a bőrt. Mint később nagy röhögés közepette kiderült a szőrt is, ugyanis Józsi lába szőrtelen lett ameddig a vízbe beleért :):)IMG_0999

Hazafelé a Bangla Roadon indultunk el, ahol eddig még éjjel nem jártunk. A többieknek le is esett az álla (nekünk csak azért nem, mert már Bangkokban ezt anno láttuk). Szinte minden bárban rúdtáncos kislányok, nővérkének és egyebeknek beöltözve. Voltak európai táncos lányok is. Az út mentén végig kuncsaftra váró ladyboyok. Pingpongshow és egyebek várták a nézőket. Lépten-nyomon invitáltak, hogy ingyenes belépés a showkra, vagy akciós italkínálat. Nem mentünk be sehová :)

Hazafelé mi Gyöngyivel még betértünk egy masszázsra, 23:20-kor kezdődött az egy órás neki láb, nekem olajos testmasszázs. Miminek hívták a masszőrömet és örülök, hogy hallgattam rá, hogy a sima thai helyett olajosat javasolt. Nagyon erős keze volt, jól megdolgozott. Szerencsére a szállással pont szemben volt a hely, így nem kellett messzire menni.

Comments are closed