Parivritták a köbön

Az éjszakák elég hangosak, na nem forgalom vagy ilyesmi, hanem felélénkülnek az állatok vagy csak a csend miatt jobban hallhatók. Nem tudom igazán eldönteni, hogy milyen állatokat hallok, valószínűleg madarakat, de nagyon mondják a magukét, hajnalra még jobban felélednek.

Délelőtt a saját gyakorláson csavarásokat gyakoroltam, az eredmény egy csuromvizes póló lett :) A shopban mindenkinek beszereztem a kért eszközöket, majd Rekha ebédje várt itthon. Ma kaptunk párolt céklát is a káposztás sabji, rizs, chapati és dhal mellé. Amikor hazaértem a gyakorlásból – a lányok már itthon voltak- Rekhaval volt itt egy másik nő is, cseverésztek a konyhában, amíg befejezte nekünk az ebédet. Kedvesen mosolygott ő is, aztán elmentek mindketten.

Boltos ismerősünk meghozta egy részét ma a rendelt áruknak – méret és színbeli kívánságoknak tett eleget, de még így is visszarendeltük. Végül vettem én is magamnak egy sortot, és nagyon jó benne gyakorolni.

Délután ismét terápiás órát figyeltünk meg. A létező összes eszköz felhasználásával, sok asszisztenssel és tanárral zajlott most is az óra.

Este Abhi óráján vettünk részt, ahol ismét csavarásokat csináltunk, jórészt azokat, amiket délelőtt már gyakoroltam. Dinamikus volt és humorral fűszerezett. Jövő kedden Guru Purnima ünnep lesz az Intézetben (megemlékezés és tiszteletadás a tanítóknak, a guruknak), melyre megkérdezte, hogy ki jön. 90% jelentkezett, hogy igen. Kérdezte, hogy a többiek miért nem? Kérte, hogy aki tud vegyen részt, hogy még szélesebb spektrumát lássák az Iyengar metódusnak, ne csak azt, amivel egy órán találkoznak. Otthon is készül a Magyar Iyengar Jóga Szövetség a Margitszigeten egy gyakorlásra, bővebb információért keresd a szövetségi Facebook oldalt.

A kép a szobám falán van és nem én festettem oda :)

Photo 2016. 07. 04. 13 57 58

 

 

Comments are closed